Caravan schoonmaken met AUTOSOL producten voor caravan & camper />

29-05-2018

Toepassingen, Producten

Caravan schoonmaken met producten voor caravan & camper

De caravan of camper schoonmaken is nu eenvoudiger dan ooit met de nieuwe productlijn van AUTOSOL speciaal voor caravan en camper.

De buitenzijde van de caravan heeft onderweg, tijdens de vakantie en in de stalling het nodige te lijden. Zoute aanslag van een vakantie aan de kust, de sporen van een verblijf onder bomen, zure regen, inwerking van zonlicht (UV-stralen), pekel, stof en zand. Dit alles zorgt voor vervuiling en veroudering van de laklaag en op de kunststof delen van de caravan of camper.

Word hier niets aan gedaan, dan zal de laklaag zijn beschermende werking verliezen en kan corrosie toeslaan. Om dit te voorkomen dient de caravan regelmatig goed te worden gereinigd en te worden voorzien van een beschermende laag.

AUTOSOL komt met een speciale productlijn voor de caravan en camper. Alle producten zijn eenvoudig in gebruik en vullen elkaars werking aan.
Een van de topproducten uit de lijn is de Zwarte Streep Verwijderaar. Dit product verwijdert zeer gemakkelijk de zwarte strepen van de caravan of camper en is zeer zuinig in gebruik.

Zwarte strepen op caravan
Zwarte stepen verwijderen van de caravan
De zwarte regenstrepen zijn verdwenen
Zwarte aanslag bij de disselbak
Aanslag dakraam caravan
Z.g.a.n. zonder hoge kosten
Nanowax op hamerslagprofiel caravan
Nanowax op hamerslagprofiel caravan

Categorieën