• AUTOSOL RVS Lasnadenbeits Industrie

RVS Lasnadenbeits

Nog geen beoordeling Geef een beoordeling
15,95
excl. btw: 13,18

Op voorraad
Artikel:
11034001
  • Gratis verzending boven €40

  • Kosteloos retourneren

Snelle en veilige beits om blauwe en bruine verkleuring te verwijderen van RVS lasnaden. Deze speciale RVS lasnadenbeits combineert actieve chemische ingrediënten en polijstende bestanddelen om zelfs de meest hardnekkige verkleuring van roestvrijstaleen lasnaden te verwijderen. De corrosieremmers voorkomen schade aan ongekleurde oppervlakken. Het is zeer effectief en veilig te gebruiken, bevat geen giftige bestanddelen. Uitsluitend geschikt voor RVS.

LET OP! Wanneer het RVS een hoog aandeel nikkel of chroom bevat zal het product niet werken. Gebruik in dat geval de Metal Polish.

Inhoud: 500 ml
Verpakking: flacon

Tip: Voor een hoogglans behandelt u na met AUTOSOL Metal Polish.

Registreer u als bedrijf en ontvang 10% korting bij afname van 6 of meer stuks

Goed schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid Autosol RVS lasnadenbeits aan op een doek of spons en smeer het oppervlak gelijkmatig in. Laat het produkt, afhankelijk van het type roestvrij staal en de graad van verkleuring, tot 30 minuten inwerken en poets het uit met een schone, droge doek. Laat het product niet drogen. Indien nodig herhalen of een ruwe spons gebruiken. Spoel het oppervlak ten slotte grondig met water af.

Geef een beoordeling