Geschiedenis AUTOSOL

Een briljant idee was de basis waarmee Otto Durst de basis legde van het succes van AUTOSOL. Hij persoonlijk heeft de welbekende Metal Polish uitgevonden welke tot op de dag van vandaag nog steeds garant staat voor het beste resultaat.

Heden

Wereldwijd is AUTOSOL verbonden met sterkste partners en distributiekanalen. Dit garandeert uw levering van de bekroonde producten.

2018

Introductie van de speciale display voor onze verkooppunten. Aantrekkelijk ogende productdisplay met de meestverkochte producten per productlijn.
 

2010

EKKSOL wordt officieel distributeur van AUTOSOL in Nederland, België en Luxemburg.
 

2003

EKKSOL start met de verkoop van AUTOSOL in Nederland onder de naam vehicle-care.com. Verkoop via webshop en op beurzen.
 

1979

Alle producten van AUTOSOL worden geproduceerd en getest volgens de hoogste internationale normen. De productontwikkeling is state of the art en de medewerkers worden voortdurend geschoold.
 

1954

De auto industrie blijft groeien van het begin van de jaren 1930 tot heden. Vandaag  de dag produceert AUTOSOL tientallen hoogwaardige reinigers en poetsmiddelen die wereldwijd worden gedistribueerd.
 

1929

Chemicus Otto Durst wordt uitvinder en ondernemer. Zijn uitvindingen maken deel uit van een erfenis die vele decennia zal voortleven.